+32 486 39 95 91 sophie@safarisophie.com

INTERESSE OM SAMEN TE WERKEN?

Wat ik het liefste doe, is het spotten & ontdekken van verborgen pareltjes, eigenzinnige plekjes en mooie bestemmingen om te verblijven. Om zo mooie fotografische en geschreven content te creëren voor mijn social media, blog en website.

Ben je een tourism board, reisorganisatie, een lodge/b&b/boetiekhotel of bied je een reisproduct aan, dan kan ik je helpen jouw merk met authenticiteit en creativiteit alle aandacht te geven die het verdient. Ik kan een uitgebreid artikel publiceren over jouw reisproduct, reisorganisatie of bestemming. Je kan dit artikel direct linken aan jouw website en social media. 

Het artikel wordt vervolgens naar mijn abonnees gemaild en het zal  vermeld worden in mijn maandelijkse nieuwsbrief (Safari Stories over het continent) en op mijn social media kanalen.

Ik zou ook graag gebruik willen maken van jouw diensten en accomodaties voor een toekomstig Soul Safari Retreat of jou aanbevelen aan mijn klanten voor gepersonaliseerde, op maat gemaakte reizen.

Word merksponsor voor één van mijn Soul Safari Retreats & BE-Africa events, waar ik dames van heinde en ver ontvang om jouw social media exposure te maximaliseren.

Ben je op zoek naar een (panel) spreker op jouw evenement. Ik ben altijd enthousiast als ik kan praten over mijn geliefde Afrika. Ik beloof jou; jouw publiek zal geïnspireerd worden en zou graag onmiddellijk de koffers pakken en op het vliegtuig springen naar Afrika. Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring in hospitality en toerisme (heb ook een lerarendiploma) en zou graag mijn inzichten delen met studenten op middelbare scholen, scholen voor hoger onderwijs of universiteiten.

Ready to partner of om het bovenstaande meer in detail te bespreken? Ik hoor graag van je!

Stuur me een mailtje op sophie@safarisophie.com of een berichtje op Instagram of Facebook.

EXPLORE

Safari Design

Soul Safari Retreats:
Morrocan Magic
Soulful South Africa
Wild & Wonderfull Kenya
Extraordinary Namibia

Past Soul Safari Retreats:
Magical Kenya

BE Africa, Soul Safaris close to home

Safari Stories

ABOUT

About Safari Sophie
Sweet Words
Terms of Service
Terms of Service
Privacy Policy

Follow along

copyright © 2022 Safari Sophie

webdesign Studio wabi sabi